За сградата

Качествено изпълнение с топ материали на водещи производители

Жилищна сграда в гр. Бургас, ж.к.Братя Миладинови, ул. Струма.
Продажба директно от строител. Повече информация за свободни апартаменти и цени може да получите на тел. 0893 074 219


Сградата е проектирана, следвайки съвременните архитектурни тенденции с търговска част в партера, просторни и светли двустайни, тристайни и многостайни апартаменти с площ от 55 кв.м до 150 кв.м.
Разполага със закрити паркоместа в подземен гараж. Два жилищни входа: вх. А - 8 етажа с общо 34 бр. апартаменти и вх. Б - 7 етажа с общо 21 бр. апартаменти. Намира се в тих и спокоен район. За удобство на живущите в близост се намират магазини, аптеки, детска градина, училище и университет. Местоположението на сградата позволява бърз пешеходен достъп до центъра на града. В близост се намира централната автобусна спирка на Бургас.

Едно от предимствата на сградата са сведените до под 10% общи части.

Апартаментите са завършени с машинноположена гипсова мазилка и нивелирана циментова замазка в стаите и санитарните помещения, шпакловка по тавани.
Балконите са с испански гранитогрес I качество и алуминиеви парапети. Сградата е изпълнена с тухли на Wienerberger Porotherm, които гарантират звукова изолация, висок топлинен капацитет, здравина, микроклимат и дълготрайност.

Поставена е немска PVC дограма Aluplast в цвят тъмен орех. Пет камерна с 24 мм стъклопакет 4 сезона. Немски обков ROTTO с 10 години гаранция.

Приложена е комплексна фасадна топлоизолационна система Ceresit – силиконова мазилка. Устойчива на атмосферни и механични въздействия, висока издръжливост със самопочистващ се ефект, отлична дълготрайност на цвета, BioProtect формула - защита срещу мухъл и плесени.

Поставени са два асансьора, изпълнени от фирма „Лифтком” АД . Кабина Scinplate, италиански мотори и 5 години удължена гаранция. Вход А - 9 спирки, вход Б - 8 спирки. Автоматични врати на всеки етаж. Спирка в сутерена - подземен гараж.

В процес на проектиране и изпълнение e газифициране на сградата. В общите части са вложени висококачествени материали, осигуряващи красив вид на сградата и комфорт на живущите. Испански гранитогрес I качество и алуминиеви парапети.